AllSolutions voorjaarsrelease – 23.0.04

Via de release notes blijf je op de hoogte van de uitbreidingen, verbeteringen en nieuwe functionaliteiten die aan de software zijn toegevoegd. Zijn functies aanzienlijk aangepast en/of uitgebreid? Dan geven we dit specifiek aan. In dat geval adviseren we je om tijdens de upgrade alle instellingen, weergaven en autorisaties van de bijbehorende functies goed te controleren en eventueel aan te passen.

Algemeen

Autorisatie doorstart vanuit prikbordbericht aangepast

Sessie time-out verbeterd

Extra systeemvariabelen toegevoegd

Naamswijziging eVerbinding naar eConnect

Basis

Verbetering afhandeling documenten en exports

Nieuwe manier voor genereren documenten (o.b.v. AUTO-sjablonen) beschikbaar

Velden voor digitale handtekening DigiNotar verwijderd

Controleoverzicht autorisatie per gebruiker(sprofiel) uitgebreid

Instelling voor ‘Elektronisch factureren’ verwijderd bij gebruikers

Suggest-optie beschikbaar voor eigen filters en vrije velden met infobrowser

Performance logging uitgebreid

Verloop mutatielogging automatisch gelogd

Fake-functionaliteit verbeterd

Veld ‘E-mailformuliercode’ vergroot naar 8 posities

Aansturing quotes toegevoegd bij export tabellen/velden

Easy Update uitgebreid

Configuraties

Labels debiteur(on)afhankelijke sites aangepast naar ‘Algemene sites’ en ‘Debiteursites’

Nieuw! Automatisch nummeren configuraties

Centrale ‘thuisbasis’ instellen voor configuraties

Nieuw! Importeren Configuraties en Sites

Gemakkelijk inzoomen op ‘artikel’ bij configuraties

Gemakkelijk herkennen configuratiegegevens

CRM

Tekst in bevestigingsscherm per webformulier instellen

Document Management

Geldigheidsduur voor ondertekening document via Ondertekenen.nl toegevoegd

Financieel

Btw-berekening niet afdrukken op factuur

Aanscherping autorisatie voor ‘Intellen Grootboekbestanden’

Inzicht in verloop financiële mutaties

Afletteren van tussenrekeningen registreren in specifieke periode

Nieuw! Controle op dubbele IBAN-nummers crediteuren

‘Analyse Saldo Subadministratie Crediteuren’ voor meerdere afdelingen genereren

‘Controle Saldo Subadministratie Crediteuren’ voor meerdere afdelingen genereren

‘Factuurnummer crediteur’ toegevoegd aan ‘Overzicht Betaalbaarstelling (Euro-betalingen SEPA-Zone)’

‘Factuurnummer’ toegevoegd aan verslag ‘Aanmaken Betaalbestand (Euro-betalingen SEPA-Zone)’

Veld ‘Accountmanager’ niet meer default verplicht bij debiteuren

Registratie van kredietlimiet in valuta (meerdere rekeningschema’s)

‘Analyse Saldo Subadministratie Debiteuren’ voor meerdere afdelingen genereren

‘Controle Saldo Subadministratie Debiteuren’ voor meerdere afdelingen genereren

Bijlagen elektronische factuur meegenomen in UBL-bestand

Elektronische facturering via eConnect verbeterd

Snel en gemakkelijk gehele kolom kopiëren (financieel verslaggenerator)

Automatische herkenning format elektronisch bankafschrift

HRM

Nieuw! Documenten bij opleidingen medewerkers opslaan

Nieuw! Documenten bij beoordelingen medewerkers opslaan

Logistiek

Parameters Verkopen: Instellingen voor bemand verhuur overzichtelijker weergegeven

Nieuw! Brandstoftoeslag in rekening brengen bij bemand verhuurorders

Nieuw! Verzekering hijstlast direct toevoegen bij bemand verhuurorders

Vanuit artikel/voorraad configuratie in vaste activa opnemen

Tellerstanden machine bij transport registreren

Automatisch inspectie werkorder aanmaken bij afmelden transport (halen)

Velden ‘startdatum/einddatum planning’ verwijderd

Machine ‘eerder/langer op locatie’ zichtbaar in strokenplaning

Melding voor verversen strokenplanning

Projecten

Veld ‘Zoeknaam werkgever’ toegevoegd bij online cursusaanmelding

Cursuscertificaten afdrukken voor groep deelnemers

Service en Onderhoud

Nieuw! Optie ‘Kostprijsverhogende werkorders’ toegevoegd

Nieuwe functie ‘Machinestatussen’

Defaults voor automatisch aanmaken (verhuur)artikel (configuratie) vastleggen

Werkorder koppelen aan planningsregel configuratie

Nieuw! Werkorders gereed melden door monteur

Nieuwe onderhoudsbeurt inplannen bij ‘technisch gereedmelden’ werkorder