Hi!

Wij zijn AllSolutions

Over AllSolutions

In een wereld waarin producten en diensten binnen de IT steeds gelijkvormiger worden, kunnen organisaties zich alleen onderscheiden door écht betekenisvol te zijn. Voor hun klanten en opdrachtgevers. Maar ook voor medewerkers, partners, toeleveranciers en ook zelfs voor de maatschappij. AllSolutions helpt projectgestuurde organisaties in verschillende branches om hun zaken écht goed voor elkaar te hebben. Dat doen we door online bedrijfssoftware te leveren.

Betekenisvol voor klanten, collega’s en partners

Met een gedreven team van eigen medewerkers willen wij betekenisvol samenwerken. Uiteraard met klanten – onze ambassadeurs – maar ook met collega’s en partners. Dat doen we op een praktische wijze, met heldere taal en duidelijke afspraken en door de relatie met de klant centraal te stellen in al onze activiteiten. En, we zijn hartstikke trots! Op ons bedrijf, wat al sinds 1987 bestaat, onze aansprekende klanten en onze oplossingen.

AllSolutions gebruikers

Aantal landen

Klanttevreden­heid 2021

Project AllTogether

Iedereen verdient een betekenisvol leven. Het gevoel dat je ertoe doet, dat je mee doet en van waarde bent. In Sierra Leone is dat niet vanzelfsprekend. Met project AllTogether maken we samen met de Sunday Foundation het verschil.

Maak kennis met het team

Ben Roseboom

Research & Development

Freek van Elk

Young professional

Raymond van den Boogaart

Account Management

Paola Zee

Support Services

Werken bij AllSolutions

Wat we aan het doen zijn? Nou, we groeien en zijn daarom altijd op zoek naar talent! Mensen die persoonlijke groei belangrijk vinden en willen leren van de beste mensen in de markt. Ben je benieuwd wat ons uniek en interessant maakt als mogelijk nieuwe werkgever?