Aanpakkers die vooruit willen

Sales, Rentals & Services

Jouw bedrijf verhuurt, verhandelt of onderhoudt kapitaalintensieve goederen. Misschien doe je het allemaal. Of van alles een beetje. Wat je ook doet, bedrijven zoals die van jou hebben één ding gemeen: jullie zijn aanpakkers. Mensen die elke dag de mouwen opstropen en hard werken.

Het werk moet altijd doorgaan. En het liefst zo efficiënt mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijk planning is dus essentieel. Jouw planner achter het stuur van je organisatie. Tegelijkertijd vormen een toenemende regeldruk en risicobeheersing een steeds belangrijkere rol in jouw bedrijfsvoering. Maar ook moeten jouw materieel én personeel in topconditie zijn, om veilig en vakbekwaam te blijven werken.

AllSolutions helpt aanpakkers zoals jij vooruit! Met online bedrijfssoftware waarmee jij het noodzakelijke inzicht en overzicht krijgt over jouw onderneming. Voor iedereen. Gericht op samenwerken.

Planners achter het stuur

Om een duidelijke en overzichtelijke planning te maken, legt jouw planner dagelijks een ingewikkelde puzzel. Wat, waar en wanneer: alles moet op zijn plek zijn. Materieel, personeel en eventueel begeleidende zaken als transport met onderlinge afhankelijkheden. Daarom is het essentieel dat jouw planner achter het stuur van je organisatie zit

Geoliede bedrijfsvoering

Marges staan onder druk, dus efficiency is cruciaal. Zorg daarom dat jouw mensen in het veld en op kantoor als een geoliede machine met elkaar samenwerken. Dát zorgt voor rendement. Om dat te realiseren, is het van belang dat je jouw bedrijfsprocessen verregaand digitaliseert en dat je 360 graden inzicht hebt in de prestaties van je bedrijf.

Klanten aan het woord

Veel van onze klanten werken al jaren met AllSolutions. Lees in de klantcases wat hun uitdagingen waren en hoe ze die met AllSolutions hebben opgelost.

“We zijn accurater en slagvaardiger. Onze service is verbeterd, want we kunnen onze klanten sneller en beter bedienen.”

Bas Quispel
IT Manager, Peinemann

Lees de klantcase $

Veilig en vakbekwaam

De maatregelen die je neemt om risico’s te beheersen, zeggen iets over het vakmanschap en de deskundigheid van bedrijven. Daarom is het noodzaak dat je voldoet aan de geldende wet- en regelgeving én dat jouw medewerkers aantoonbaar zijn opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast is het vastleggen van afspraken die je met klanten maakt een essentieel onderdeel van risicobeheersing.

Materieel in topconditie

Professioneel onderhoud aan jouw materieel draagt bij aan een optimale bezettingsgraad. Daarbij staan jouw monteurs centraal: zij moeten weten waar, wanneer en welke configuraties ze moeten onderhouden en keuren. Bovendien dienen ze te beschikken over de juiste materialen. Om dit proces in goede banen te leiden, is inzicht en overzicht onmisbaar.

Top 3 functio­nali­teiten

Ontdek de belangrijkste functionaliteiten die het verhuren, verhandelen en/of het onderhouden van kapitaalintensieve goederen eenvoudiger maken.

Strokenplanning

De planning van je mensen en materieel overzichtelijk bij elkaar, gevisualiseerd in een planbord waarbij je zelf jouw tijdsinterval kiest.

Risico-inventarisatie

Veilig en vakbekwaam werken, is de basis van je activiteiten. Altijd toegang tot de juiste certificeringen van je mensen, verplichte veiligheids- en werkinstructies en actieve signalering in geval van verlenging.

Geïntegreerde service orders

Op basis van bijvoorbeeld draaiuren automatisch werkorders genereren voor monteurs, planning maken (status niet beschikbaar in sommige gevallen). Bestede tijd en verbruikte materialen (inclusief serienummer registratie indien nodig) boeken, voorraden kunnen bekijken, bestellingen kunnen plaatsen.

Nieuws

Het laatste nieuws over AllSolutions op een rijtje.

De kracht van één integrale oplossing

Montarent, specialist in mobiele torenkranen en glasrobots met klanten over de gehele wereld, werkt sinds een aantal maanden met de online b...

Lees meer $

De precaire balans tussen declarabel zijn en een acceptabele werkdruk – en hoe een multidimensionale planning helpt

Geschreven door: Martijn Menge, AllSolutions Maximaal declarabel zijn en tegelijkertijd zorgen dat je medewerkers niet verdrinken in de hoev...

Lees meer $

Terugblik AllSolutions klantendag 2023

Terugblik AllSolutions klantendag 2023 Wat was het weer genieten! De AllSolutions Klantendag 2023 van vorige week donderdag, het was een gew...

Lees meer $

Waterschap Noorderzijlvest gunt opdracht aan AllSolutions

Waterschap Noorderzijlvest gunt opdracht aan AllSolutions Onlangs heeft Waterschap Noorderzijlvest gekozen voor de online bedrijfssoftware v...

Lees meer $
twee-puzzelstukjes-die-in-elkaar-passen

Gebruiksvoorwaarden REST API van kracht

Gebruiksvoorwaarden REST API van kracht Steeds meer klanten maken gebruik van de REST API waarmee je veilig en snel data tussen AllSolutions...

Lees meer $

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Martijn.

06 51 39 82 01

m.menge@allsolutions.nl