Maak loyale klanten van leads

CRM

De manier waarop klanten jouw bedrijf ervaren, wordt bepaald door de optelsom van alle contactmomenten. Dat begint al op het eerste moment waarop een potentiële klant contact opneemt met jouw bedrijf en de snelheid waarmee iemand teruggebeld wordt. Maar óók de vormgeving van je offerte speelt mee. Of het contact met de monteur. Of de manier waarop een klacht opgepakt wordt.  

Hoe goed je product of dienst ook is, uiteindelijk kopen mensen van mensen. Alle medewerkers samen vormen het visitekaartje van jouw onderneming. En álle interacties met die medewerkers dragen bij aan de Customer Journey van jouw klanten en het positieve gevoel dat ze bij jouw organisatie hebben. Daarom is CRM een onderwerp dat de héle organisatie aangaat.

De CRM-functionaliteit van AllSolutions is ontwikkeld vanuit het idee dat de Customer Journey een integrale benadering verdient en CRM een integraal onderdeel vormt van de totale bedrijfsvoering. Door klantinformatie vast te leggen en voortdurend te verrijken, ontstaat een compleet beeld van elke klant. Daardoor wordt het veel makkelijker om relaties optimaal te bedienen. Zoals het ook veel eenvoudiger wordt om op basis van al die interacties beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Actuele contactgegevens voor relaties van wereldklasse

Contactgegevens vormen het fundament van CRM. Binnen AllSolutions leg je alle relevante informatie over organisaties en hun medewerkers eenvoudig vast. Denk aan de NAW-gegevens van organisaties en contactpersonen. Of denk aan specifieke kenmerken of voorkeuren die je helpen om bepaalde selecties te maken. Van branche of bedrijfsgrootte als het om bedrijven gaat, tot interessegebieden of achtergrond als het om contactpersonen gaat. Die informatie kun je voortdurend verrijken en verfijnen. De informatie die je vastlegt, kun je terug laten komen in álle processen die AllSolutions ondersteunt. Je creëert dus één enkele versie van de waarheid. Daarmee leg je het fundament onder klantcontact van wereldklasse.

Krijg grip jouw sales pipeline

Je bent elke dag bezig om van koude leads warme, loyale relaties te maken. Hoe meer grip je hebt op dat proces, hoe beter je kunt bepalen welke prospects, leads en klanten op welk moment aandacht nodig hebben. Zoals je ook precies kunt zien hoe je prioriteiten moet stellen. Met CRM van AllSolutions krijg je feilloos grip op elke stap in de pipeline. Zo maak je de kans dat leads voor jou kiezen zo groot mogelijk. Bovendien zorg je voor een perfecte overdracht van marketing naar sales. Is de deal gevallen? Dan maak je probleemloos een project of een order aan op basis van alle informatie die je verzameld hebt.

Klanten aan het woord

Veel van onze klanten werken al jaren met AllSolutions. Lees in de klantcases wat hun uitdagingen waren en hoe ze die met AllSolutions hebben opgelost.

“Onze organisatie wil altijd vooruit, dus we blijven continu onze processen verfijnen en doorontwikkelen. Met AllSolutions kan dat, want zij staan ook nooit stil.”

Richard Vaessen
Projectmanager,

Lees de klantcase $

“AllSolutions wist een goede balans te vinden tussen de gebruikerswensen van alle waterschappen en de originele oplossing.”

Mark Brandt
Sectorhoofd Bedrijfsvoering, Hoogheemraadschap van Delfland

Lees de klantcase $

“De oplossing voor automatische orderverwerking scheelt ons gigantisch veel handmatig werk”

Arjan van Erk
Financial Manager, King Nuts & Raaphorst

Lees de klantcase $

“Door de koppeling met AllSolutions kunnen we klanten veel sneller en beter te woord staan. Het zorgt ervoor dat we efficiënter werken, nog professioneler overkomen en minder fouten maken.”

Jan Smale
Managing director, AED-Partner

Lees de klantcase $

“Netherlands Food Partnership heeft grip op projecten en financiële administratie in dertien landen.”

Lisette van Benthum
Manager Financial Strategy, Netherlands Food Partnership

Lees de klantcase $

“We zijn accurater en slagvaardiger. Onze service is verbeterd, want we kunnen onze klanten sneller en beter bedienen.”

Bas Quispel
IT Manager, Peinemann

Lees de klantcase $

“Het is een online, flexibel en gebruiksvriendelijk systeem dat naadloos aansluit bij onze bedrijfsprocessen.”

Hans van Buren
Chief Accountant, KH Engineering

Lees de klantcase $

“Hivos zet met AllSolutions eerste stap naar betere monitoring van projecten en budgetten.”

Thomas Klompmaker
Manager Finance, Control en Support Hivos

Lees de klantcase $

“AllSolutions denkt mee en luistert goed naar onze wensen. Zo vinden we samen de beste manieren om onze processen steeds verder te verbeteren.”

Adwin Goos
Financieel directeur, ITS Hendrion

Lees de klantcase $

“AllSolutions is de ruggengraat van CED-Groep”

Arnout Sprenger
Manager bedrijfsvoering, CED-Groep

Lees de klantcase $

“We werken slim samen en kunnen met minder middelen meer doen met een hogere effectiviteit.”

Gert van der Kooij
Directeur, Hoogheemraadschap van Rijnland

Lees de klantcase $

“We hebben zeven interfaces laten bouwen en die functioneren prima.”

Marc Advocaat
Manager bedrijfsvoering, Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

Lees de klantcase $

“Met de software en diensten van AllSolutions heeft ACP haar bedrijfsvoering geïnnoveerd.”

Jaco Reijgersberg
Financieel Controller, ACP politievakbond

Lees de klantcase $

Vlot van offerte naar order

Een goede offerte maken is een kunst. Wie in staat is om potentiële klanten te voorzien van een goed onderbouwd voorstel, vergroot de kans op succes. Die kans wordt nóg veel groter wanneer dat voorstel vlot verstuurd wordt. Met CRM van AllSolutions maak je snel uitgebreide offertes in je eigen huisstijl op basis van slimme offerte-sjablonen. Moet er nog iemand akkoord geven? Geen probleem, geavanceerde workflows zorgen dat er geen offerte verstuurd wordt zonder check op de prijzen en voorwaarden van je voorstel. Ook het versiebeheer van je offertes is geregeld. Daardoor weet je zeker dat je altijd het juiste voorstel verstuurt. En verandert je offerte in een deal? Dan stroomt alle informatie uit de offerte probleemloos door naar de volgende fase van jouw bedrijfsproces.

Campagnebeheer was nog nooit zo eenvoudig

Vormen campagnes het startpunt van jouw deals? Dan weet je als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om campagnes te plannen, te budgetteren en het succes ervan te meten. Zoals je ook weet hoe lastig het is om doelgroepen te selecteren en heldere inzichten te creëren op basis van de interacties die jouw campagne oplevert. Met CRM van AllSolutions wordt het managen van campagnes makkelijker dan ooit. Je hebt grip op álle aspecten die van invloed zijn op het succes van je campagne. Zoals je ook grip hebt op je begroting en de effectiviteit van je campagnes.

Top 3 functio­nali­teiten

De CRM-module van AllSolutions bevat allerlei praktische functionaliteiten waar marketing- en salesprofessionals zonder uitzondering enthousiast van worden. Met AllSolutions sluit je deals sneller en verbeter je de relatie met jouw klanten. Een optimaal CRM-proces draagt bij aan je omzet, je marge op korte én lange termijn.

Relatie- & contactregistratie

Leg alle relevante gegevens van relaties en contacten centraal vast. Collega’s kunnen de informatie vervolgens verrijken en contactmomenten vastleggen. Zo krijg je elke dag een beter en completer beeld van jouw klanten.

Sales Pipeline Management

Richt je sales pipeline in, bepaal snel en eenvoudig in welke fase nieuwe klanten zich bevinden en zorg dat je geen deal meer verliest.

Offertebeheer

Breng sneller dan ooit uitgebreide offertes uit en vergroot de kans op succesvolle deals en tevreden klanten.

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Martijn.

06 51 39 82 01

m.menge@allsolutions.nl