Voor experts die focus willen

Project­gestuurde Organisaties

AllSolutions heeft diepgaande ervaring binnen de projectgestuurde organisaties. Doordat we al jarenlang tal van klanten van dienst zijn in segmenten als Accountancy, Consultancy, MarCom, Onderwijsadvies, Kennisinstituten, IT-dienstverleners en Engineering weten we wat jouw uitdagingen en wensen zijn.

Jouw organisatie bestaat uit specialisten. Mensen met kennis. Experts in hun vakgebied. Jullie adviseren, analyseren, onderzoeken, testen en keuren. Dat lukt dankzij de deskundigheid die jullie jarenlang nauwkeurig hebben opgebouwd. Vanzelfsprekend wil je die kennis en ervaring ten volste benutten. Laat jouw experts daarom doen waar ze goed in zijn. Zonder afleiding, met volle aandacht.

AllSolutions geeft experts de focus die ze nodig hebben. Door complexe projecten overzichtelijk en beheersbaar te maken. Door interne én externe samenwerking te vereenvoudigen en te versterken – altijd digitaal veilig. Met behulp van onze oplossing kies je iedere keer de juiste expert voor het juiste project. En voldoe je eenvoudig aan de geldende wet- en regelgeving.

Kortom, AllSolutions neemt alle randzaken van jouw projectadministratie uit handen. Zo kunnen jouw mensen zich richten op waar ze goed in zijn, met volledige focus.

Grip op al je projecten

Een project waar je volledige controle over hebt, is een geslaagd project. En AllSolutions helpt je daarbij. Hoe eenvoudig of complex een project ook is. Je legt alle projectzaken integraal en overzichtelijk vast, van doelstellingen en budgetten tot planning en gewerkte uren. Dat betekent onder andere dat je altijd werkt volgens gemaakte afspraken en declarabele uren snel kunt factureren. Ook werk je eenvoudig samen met personen binnen én buiten je organisatie, bijvoorbeeld in een heldere workflow die naadloos aansluit op de processen binnen jouw sector.

Met AllSolutions heb je altijd zicht op de voortgang van projecten, kun je snel anticiperen op veranderingen en proactief actie ondernemen om je klanten telkens weer beter van dienst te zijn. Alles wat je nodig hebt voor een continue en ferme grip op al je projecten.

De juiste expert voor ieder project

Voor ieder project wil je de meest geschikte experts inzetten. Maar wie heeft de juiste papieren en ervaring? En wie is wanneer beschikbaar? Een goede werkvoorbereiding kan al gauw een tijdrovende zoektocht worden.
Met AllSolutions integreer je alle onderdelen van jouw bedrijfsvoering in één systeem. Van CRM en HRM tot planning, logistiek en financiële administratie.

Dankzij die integrale aanpak hebben jouw werkvoorbereiders zicht op de kwalificaties en diploma’s van een expert, de beschikbaarheid van hem of haar én bijvoorbeeld op prijsafspraken met een klant. Op die manier plan je altijd de juiste persoon op het juiste project tegen het juiste tarief. En is er ondersteunend materieel nodig? Dan zien ze dat meteen. Dat maakt goed plannen wel heel erg makkelijk.

Klanten aan het woord

Veel van onze klanten werken al jaren met AllSolutions. Lees in de klantcases wat hun uitdagingen waren en hoe ze die met AllSolutions hebben opgelost.

“Onze organisatie wil altijd vooruit, dus we blijven continu onze processen verfijnen en doorontwikkelen. Met AllSolutions kan dat, want zij staan ook nooit stil.”

Richard Vaessen
Projectmanager,

Lees de klantcase $

Samen naar succes

Samen verzet je bergen. Daarom is een goede onderlinge samenwerking onmisbaar. Tussen collega’s, maar ook met klanten, partners en leveranciers. Dat is precies wat je met AllSolutions realiseert. Door samen te werken in één systeem, creëer je één versie van de waarheid.

AllSolutions is bovendien altijd ‘aan’, dus je kunt alle informatie altijd raadplegen. Onafhankelijk van plaats, tijd en device. Dat maakt het communiceren over projecten én het realiseren van transparantie over alle projecten bijzonder eenvoudig. Zo weet je bijvoorbeeld precies wanneer je collega’s moet bijsturen of met een klant in gesprek moet gaan over de projectscope.

Grip op onderhanden werk

Zeg eens eerlijk, hoe actueel is jouw onderhanden werk positie écht? Een actueel zicht op onderhanden werk is onmisbaar om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Het geeft je houvast om projecten op tijd bij te sturen, gemakkelijk te rapporteren over je financiën en de juiste investeringen te doen.

AllSolutions stelt je in staat om realtime, altijd en overal inzicht te krijgen in je onderhanden werk. Van al je projecten, of het er nou vijf of vijftig zijn. Gewoon met een druk op de knop. Daardoor houd je gemakkelijk een vinger aan de pols.

Top 3 functio­nali­teiten

Makkelijker projectgestuurd werken? Met deze drie functionaliteiten van AllSolutions krijg je dat voor elkaar.

Complexe prijsafspraken per klant

De prijsafspraken die je met jouw klanten maakt, moeten kraakhelder zijn. Voor iedereen. Met AllSolutions leg je alle dimensies van prijsafspraken eenvoudig vast. Van het tarief op uursoort tot wie het werk uitvoert voor welke klant en op welk project. Zo factureer je altijd op basis van de business rules die je zelf instelt.

Altijd een 360 graden klantbeeld

Weet jij wie je waarvoor moet hebben bij een klant? En wat het rendement van een klant is voor jouw organisatie? Of welke projecten er bij een klant lopen en wat het resultaat daarvan is? Met AllSolutions heb je altijd een actueel, integraal en volledig beeld van al je klanten. Dat maakt onderling samenwerken sneller, beter en prettiger.

Handige multidimensionale planning

Je wil de juiste expert bij de juiste klant hebben. Op tijd én met alle benodigdheden die jouw expert nodig heeft om zijn of haar werk te doen. Met de multidimensionale planning van AllSolutions regel je dat allemaal in één scherm, gevisualiseerd in een overzichtelijk planbord.

Nieuws

Het laatste nieuws over AllSolutions op een rijtje.

Veldhuis Zonwering kiest voor AllSolutions

Veldhuis Zonwering kiest voor Allsolutions

Veldhuis Zonwering, een écht West-Fries familiebedrijf met predikaat “Hofleverancier” met meer dan 100 jaar geschiedenis kiest voor een...

Lees meer $
AllSolutions-supportdesk

Bereikbaarheid tijdens Hemelvaart

Bereikbaarheid tijdens Hemelvaart Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) en vrijdag 10 mei aanstaande is AllSolutions gesloten. Via het klantpo...

Lees meer $
Service-planning

AllSolutions introduceert nieuwe planningsoplossing

Woerden, 19 maart 2024. Softwareleverancier AllSolutions introduceert nieuwe planning functionaliteit als aanvulling op het huidige platform...

Lees meer $

AllSolutions ondersteunt nieuwe bestuurscultuur bij gemeenten

Woerden, 29 februari 2024. Softwareleverancier AllSolutions betreedt de gemeentelijke markt met haar softwareplatform. Hiermee zet de organi...

Lees meer $

AllSolutions start project AllTogether: samen in actie voor Sierra Leone

AllSolutions gaat de Sunday Foundation helpen om in Sierra Leone een toegankelijk gebouw te realiseren voor mensen met een beperking. Dat do...

Lees meer $

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Martijn.

06 51 39 82 01

m.menge@allsolutions.nl