Rapportages uitvoeren in eigen kleuren

AllSolutions biedt de optie om de snapshot te laten uitvoeren in een kleurstelling van je eigen keuze. Hierbij kun je gebruik maken van standaard kleurcodes (green, purple, yellow, etc.) of gebruik maken van zogenaamde hex-codes (bijvoorbeeld #008ae6). Eventueel kun je een online ‘html color picker’ gebruiken zoals https://www.w3schools.com/colors/colors_picker.asp om mooie kleurnuances uit te zoeken.

Je kunt de kleurcode bij een rapportage als volgt aanpassen:

• Ga naar de betreffende functie.
  • Selecteer de juiste weergave.
  • Klik op Weergave (huidige).
  • Klik op de shortcut Rapportages.
  • Selecteer de Rapportage waarvan je de kleuren wilt aanpassen. Is er nog geen rapportage beschikbaar dan kun je hier een nieuwe rapportage aanmaken.
  • (Ervan uitgaande dat er al een rapportage is) Vink de rapportage waar je de kleur wilt aanpassen aan en klik op bewerken.
  • Ga naar het onderdeel Kleuren.
  • Pas de kleuren aan naar je eigen voorkeur.
  • Sla vervolgens de aangepaste gegevens op.