Navigatie op maat naar persoonlijke startpagina en algemene landingspagina

Bij een gebruiker kunt u een (feature)pagina als startpagina/algemene landingspagina instellen. Dit biedt u de mogelijkheid om uw interne gebruikers een intranet-omgeving aan te bieden met snelkoppelingen naar informatie en/of functies. Of externe gebruikers na het inloggen in een portal te laten landen. Met een klik op het logo linksboven in de omgeving kan de gebruiker op elk gewenst moment weer naar de centrale homepagina navigeren (= default).

In de Parameters AllSolutions (MZZPAR) kunt u in het onderdeel Inloggen met het veld Persoonlijke startpagina naast algemene landingspagina toestaan instellen of deze gebruikers daarnaast ook een eigen persoonlijke startpagina mogen hebben. Vanaf deze versie is het format van dit veld gewijzigd in een combobox, zodat u hier nu ook kunt aangeven naar welke van beide pagina’s deze gebruikers met een klik op het logo linksboven in het scherm terugkeren:

  • de centrale landingspagina
  • de persoonlijke startpagina

Het veld is alleen van toepassing voor gebruikers waarbij een pagina als startpagina is ingesteld. Gebruikers waarbij geen pagina als startpagina is ingesteld, komen na het inloggen altijd op hun persoonlijke startpagina binnen in het systeem. 

Deze informatie behoort tot de volgende release: 11.0.06