Krijg je een reactie op een helpdeskmelding die al is afgesloten? Vanaf deze versie kun je de oorspronkelijke melding heropenen. Je hoeft dus geen nieuwe melding meer aan te maken. Door het heropenen van de melding blijft de volledige communicatiehistorie behouden en werk je overzichtelijk vanuit één record.
Hoe werkt het?
- Heropenen: Selecteer in de functie Helpdeskmeldingen (MHDESK) de afgesloten melding en gebruik de nieuwe actie Heropenen.
- Status en reden opgeven: Kies de actieve status waarnaar je de melding wilt terugzetten (bijvoorbeeld Onderhanden) en leg de Reden heropening vast.
- Notificatie: Geef aan of je de interne betrokkenen en/of de (externe) contactpersoon een automatische statuswijziging/heropening van de helpdeskmelding wilt laten toesturen.

Na het opslaan krijgt de melding krijgt direct de aangegeven status en het verloop wordt bijgewerkt. De aan de melding gekoppelde werkorder gaat eveneens automatisch terug naar de gekozen actieve status, zodat je direct weer uren en kosten kunt schrijven.