Nieuw! Snapshots/rapportages opnemen in featurepagina’s

In deze versie is het mogelijk om snapshots/rapportages in een featurepagina (MPAGIN) op te nemen. In de kolom (die je aan een band van een featurepagina) toevoegt, kun je het nieuwe veld Snapshots aanvinken. Hierna kun je opgeven welke snapshot je in de pagina wilt opnemen. Op een featurepagina kun je nu verschillende snapshots overzichtelijk naast elkaar plaatsen. 

Wanneer je een snapshot op een featurepagina opneemt, kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om deze met een conditie te tonen, net als eerder al mogelijk was op de persoonlijke startpagina en de tekstpagina. Zo is het gemakkelijker om een featurepagina als centrale landingspagina voor minder frequente gebruikers van het systeem in te richten.

Aanvullende informatie:
In de praktijk blijkt dat bij gebruik van de Safari-browser het niet mogelijk is om in te zoomen op een snapshot wanneer deze op een pagina is opgenomen. In versie 12.0.06 hebben we dit (gedeeltelijk) kunnen oplossen. Binnen de Safari-browser kun je de rapportage-drilldown dan weer gebruiken bij snapshots die op een tekstpagina zijn opgenomen. Naar een oplossing voor de snapshots op featurepagina’s wordt verder onderzoek gedaan. Als alternatief kun je een andere internet-browser gebruiken, zoals bijvoorbeeld Google Chrome.

Deze informatie behoort tot de volgende release: 12.0.04