Gescande document direct bij inkoopfactuur uploaden

Vanaf versie 12.0.02 was het al mogelijk om het bestand van de inkoopfactuur opnieuw in de functie Gescande Inkoopfacturen (MSCINK) te uploaden. Vanaf deze versie is dit nu ook mogelijk in de functie Inkoopfacturen (MINFKT). Dit doe je door de inkoopfactuur te bewerken en het bestand (opnieuw) te uploaden. De gescande inkoopfactuur wordt daarmee ook in de documentpreview en via de actie Scan tonen zichtbaar. Mocht er iets mis zijn gegaan met het gescande document van een inkoopfactuur, dan kun je deze in een later stadium alsnog zelf uploaden.

Hierdoor is het nu ook mogelijk om bij de inkoopfacturen een gescand exemplaar te uploaden (die ook in de document-preview en via de actie Scan tonen zichtbaar is) wanneer je geen gebruik maakt van de importfunctionaliteit voor gescande inkoopfacturen (MSCINK).

Goed om te weten: Met deze aanpassing wordt de actie Scan tonen in de diverse browsers voortaan altijd getoond. (Voorheen werd deze actie alleen getoond als er een importlocatie voor de inkoopfacturen was vastgelegd.)

Deze informatie behoort tot de volgende release: 12.0.11