twee-puzzelstukjes-die-in-elkaar-passen

Gebruiksvoorwaarden REST API van kracht

Gebruiksvoorwaarden REST API van kracht

allsolutions-open-platform

Steeds meer klanten maken gebruik van de REST API waarmee je veilig en snel data tussen AllSolutions en een ander systeem kunt uitwisselen. Daarnaast wordt ook steeds intensiever gebruikgemaakt van de mogelijkheden die de REST API biedt.

Gebruiksvoorwaarden REST API

Dit maakt dat het verstandig is om een aantal duidelijke afspraken met elkaar te maken over het gebruik van de REST API, om eventuele problemen en misverstanden te voorkomen. Daarom heeft AllSolutions met ingang van dit jaar aan het gebruik van de REST API een aantal voorwaarden verbonden. 

Taken en verantwoordelijkheden

In de gebruiksvoorwaarden wordt duidelijk beschreven waar de aansprakelijkheid voor het uitwisselen van de gegevens ligt. En wat de taken en verantwoordelijkheden van beide partijen zijn. Daarnaast is in de gebruiksvoorwaarden vastgelegd op welke manier AllSolutions ondersteuning kan bieden bij het inrichten van de REST API en het oplossen van eventuele problemen.

De gebruiksvoorwaarden zijn met terugwerkende kracht geldig vanaf 1 januari 2023. Door het gebruik van de REST API geef je aan akkoord te zijn met deze gebruiksvoorwaarden.

Naar de gebruiksvoorwaarden

Gerelateerde artikelen