Stel je eigen business rapportages samen

De cursus Business Rapportages is bedoeld voor de meer ervaren gebruikers van AllSolutions. Denk hierbij aan functioneel beheerders, applicatiebeheerders en key-users die de vele mogelijkheden van grafische rapportages willen gaan gebruiken of (beter) onder de knie willen krijgen.

Tijdens de ééndaagse cursus Businesss Rapportages komen alle onderdelen van grafische rapportages in AllSolutions aan bod. De business rapportages zijn gebaseerd op weergaven, dus je leert ook zelfstandig (complexe) weergaven te maken. Hierbij werk je met eigen gegevens, waarmee je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Na afloop van de training ben je in staat om je eigen business rapportages samen te stellen en te beheren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor key-users, functioneel beheerders en/of applicatiebeheerders die zich de vele mogelijkheden van grafische rapportages (beter) eigen willen maken.

Voorkennis

Je bent een ervaren AllSolutions gebruiker en bekend met de inrichting en configuratie van weergaven en instellingen in AllSolutions. En je hebt ter voorbereiding de cursus gebruikersondersteuning gevolgd, waarin het aanpassen van weergaven en instellingen is behandeld.

Inhoud

De lesstof werkt toe naar het samenstellen van je eigen business rapportages. Je werkt met eigen gegevens, waarmee je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod:

  • Welke autorisaties zijn nodig voor het ontwikkelen en vrijgeven van business rapportages?
  • Hoe optimaliseer je de weergave(n) als uitgangspunt voor een business rapportage?
  • Hoe stel je grafische rapportages samen in de vorm van verschillende grafieken en meters?
  • Hoe genereer je (periodiek) business rapportages?
  • Hoe beheer je de business rapportages?
  • Hoe houd je de rapportages (en daarmee je database) up-to-date?

Cursus Business Rapportages

De deelname prijs bedraagt € 595,- p.p. exclusief btw. De cursussen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (minimaal 3 personen).


Cursusdatums

woensdag 17 april 2024

woensdag 19 juni 2024

woensdag 28 augustus 2024

woensdag 09 oktober 2024

woensdag 11 december 2024

Meer weten over onze cursussen? Neem contact op met Paola.

06 48 53 79 70
p.zee@allsolutions.nl