Maak kennis met alle basistools voor het beheer van je omgeving

De cursus Applicatiebeheer richt zich in eerste instantie op medewerkers die binnen je organisatie verantwoordelijk zijn voor het beheer van AllSolutions. Daarnaast is de training geschikt voor medewerkers die als (nieuwe) functioneel beheerder of applicatiebeheerder met AllSolutions aan de slag gaan.

De ééndaagse cursus Applicatiebeheer behandelt alle vragen die bij het beheer van AllSolutions aan de orde kunnen komen. Tijdens deze cursus komen alle onderdelen van AllSolutions aan bod waarvan je als applicatiebeheerder kennis moet hebben. Na afloop ben je onder andere in staat gebruikers toegang te geven tot AllSolutions, autorisaties in te regelen en de omgeving adequaat te beheren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor key-users en/of functioneel beheerders die zich binnen je organisatie bezig houden met het beheer van AllSolutions. De training kan ook als opfriscursus worden gevolgd.

Voorkennis

Je bent minimaal key-user voor AllSolutions binnen je organisatie en goed bekend met de basiswerking van AllSolutions ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. En je hebt ter voorbereiding de cursus gebruikersondersteuning gevolgd, zodat je bekend bent met het aanpassen en/of aanmaken van weergaven, het optimaliseren van schermen en het toepassen van filteropties.

Inhoud

Tijdens de Cursus Applicatiebeheer komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • (De)blokkeren van wachtwoorden, zodat een gebruiker snel verder kan (of juist niet meer kan inloggen).
  • Het kopiëren van een bestaande gebruiker, waardoor een nieuwe collega sneller aan de slag kan.
  • (Eenvoudig) autoriseren en toepassen van rollenprincipe, zodat je eindgebruikers direct de gegevens op het scherm zien die zij nodig hebben.
  • Het (uitgebreid) autoriseren van je gebruikers en medewerkers.
  • Het definiëren en activeren van alerts, waarmee je gebruikers op te nemen acties worden geattendeerd.
  • Het inrichten van het gebruikersmenu, topmenu en footermenu.
  • Het instellen en beheren van de mutatielogging op bedrijfskritieke processen.

Je leert binnen één dag verschillende facetten van het applicatiebeheer van AllSolutions tot in de puntjes kennen en kunt bovendien gebruik maken van een lunch.

Cursus Applicatiebeheer

De deelname prijs bedraagt € 595,- p.p. exclusief btw. De cursussen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (minimaal 3 personen).


Cursusdatums

donderdag 05 september 2024

donderdag 10 oktober 2024

donderdag 12 december 2024

Meer weten over onze cursussen? Neem contact op met Paola.

06 48 53 79 70
p.zee@allsolutions.nl