26
mrt.
11:00 - 11:45
Woerden

Webinar: Next Level CRM

Ontgrendel de kracht van marketing automation

Duik dieper in de wereld van Customer Relationship Management (CRM) tijdens het online webinar ‘Next Level CRM’ op dinsdag 26 maart a.s om 11.00 uur. In 45 minuten ontdek je de geheimen van effectieve marketing automation én hoe je de basis van jouw CRM optimaal inricht. Je ontvangt tips waar je morgen al mee aan de slag kan!

Wat komt aan bod tijdens het webinar?

Onder leiding van Corné Suikerbuik, Manager Marketing en Talent bij AllSolutions, behandelen we de volgende onderwerpen:

De essentie van marketing automation

Tom van Tilborg, dé marketing automation specialist van Blinqx, legt de kernaspecten van marketing automation uit. Ook licht hij toe waarom het een onmisbaar instrument is voor iedere organisatie. Hoe start je als organisatie met marketing automation en welke stappen onderneem je? Na het verhaal van Tom weet je dat allemaal.

Kijkje in de CRM keuken

Als je succesvol aan de slag wilt met marketing automation, is het voorwaardelijk dat je de basis van jouw CRM op orde hebt. Hoe doet AllSolutions dat? Hoe ziet die basis er bij AllSolutions uit? Corné laat je een sneak preview zien van het Sales & Marketing dashboard in AllSolutions.

Update event: marketingtrends (AI) met Leon Jansen

Leon zal zijn expertise delen over de trends in marketing, met een bijzondere focus op de impact van kunstmatige intelligentie (AI). Dit is een unieke kans om direct van een vooraanstaand expert te leren hoe je de laatste ontwikkelingen kunt benutten en het belang van continue innovatie en testing kunt omarmen.

Meld je nu aan

Wil je jouw CRM-strategie naar het volgende niveau tillen? Meld je nu aan voor het webinar ‘Next Level CRM’ op dinsdag 26 maart om 11.00 uur en leer alles wat je moet weten over marketing automation.

Sprekers

Tom van Tilborg

Digital marketeer | marketing automation Blinqx

Corne Suikerbuik

Manager marketing & talent AllSolutions

Leon Jansen

Director of Marketing a.i & lecturer NIMA

Programma

  • Introductie Corné van AllSolutions trapt het webinar af.

  • Essentie van marketing automation Tom van Blinqx legt uit wat marketing automation is.

  • Kijkje in de CRM keuken Corné toont jou een sneak preview van het Sales & Marketing dashboard.

  • Marketing trends AI Leon Jansen neemt je mee in de marketing trends.

  • Vragenronde Jouw kans om de experts uit te dagen.

  • Afsluiting Wat kun je nog verwachten?