25
apr.
De Kopgroep

Praat mee over de adoptie van de nieuwe bestuurscultuur aan de AllSolutions Round Table

AllSolutions nodigt je uit voor een exclusieve Round Table op 25 april 2024, waar we samen praten over de adoptie van de nieuwe bestuurscultuur waar Nederlandse gemeenten mee te maken gaan krijgen. Onder leiding van Hinrich Slobbe, Associate Professor bij Business School Nederland, duiken we samen in belangrijke thema’s zoals : transparantie en voorspelbaarheid.

Een nieuw tijdperk

De overgang naar een nieuwe bestuurscultuur is essentieel en onvermijdelijk. Dit vereist een heldere visie op de toekomst. Hierbij gaat het over de vertaling van strategische keuzes, bijvoorbeeld om het terrein van duurzaamheid, naar dagelijkse acties. Kortom, sturen op outcomes.

De rol van data in planning & control

Om jouw gemeente in staat te stellen om budgetten efficiënter te beheren en ook proactief te handelen op basis van data-gedreven inzichten, introduceren wij een nieuwe manier van planning & control. Gebaseerd op voorspellende analyses.

Sluit je aan bij de kopgroep

Ben je klaar om deel uit te maken van de kopgroep? Heb je het lef om op basis van visie keuzes te maken in plaats van kiezen voor zekerheden? Praat dan mee en reserveer je plek in de kopgroep. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en wees onderdeel van een gesprek dat de toekomst van gemeentelijke besturing zal vormgeven.

Sprekers

Hinrich C.A. Slobbe

Associate Professor BSN