18
apr.
Release Party AllSolutions

Release Party (voorjaar)

Duik in de wereld van innovatie en samenwerking tijdens de eerste editie van de AllSolutions Release Party Webinar op donderdag 18 april 2024, van 15:30 tot 16:30. Dit unieke online evenement markeert de start van een reeks die we door het jaar heen voortzetten, met meer edities in de zomer en het najaar. Een primeur om samen onze prestaties te vieren en vooruit te blikken.

Tijdens het AllSolutions Release Party Webinar onthullen we de vijf kernthema’s die cruciaal zullen zijn voor ons gezamenlijke succes in het komende jaar:

  • Onder de motorkap (techniek)
  • Samenwerken (interfacing)
  • Data Maturity (dashboards/rapportages & data ontsluiting)
  • Nieuw in AllSolutions (functioneel)
  • User Experience (Alloy)

Dit webinar biedt niet alleen een blik op wat er nieuw is en wat eraan komt bij AllSolutions, maar geeft ook de kans om direct vragen te stellen en feedback te delen met ons team. Jouw inzichten zijn essentieel voor onze continue innovatie en verbetering.

Interactieve Verkenning
Beleef een interactieve sessie waarbij de nieuwste ontwikkelingen binnen AllSolutions centraal staan. Verken samen met ons de toekomst van technologie en samenwerking en ontdek hoe deze evoluties jouw werk kunnen transformeren.

Innovatie in Actie
Maak kennis met de meest recente doorbraken en toekomstige plannen van AllSolutions. Van technologische vooruitgang tot de nieuwste functionele verbeteringen, en van dataontsluiting tot verrijking van de gebruikerservaring.

Sprekers

Corné Suikerbuik

Presentator AllSolutions

Dion van Bladel

Productmanager AllSolutions